14 Mart 2019 Perşembe

Kapsül Dolum Makinası Önerileri


Renas Makina olarak her hafta yazdığımız blog yazılarında bu haftaki konumuzu kapsül dolum makinaları oluşturuyor. Yazı boyunca kapsül dolum makinası satın alırken dikkat edilmesi gereken hususlara ve bu makinalar ile ilgili genel bilgilere değineceğiz. Ardından ise ilaç, sıvı ve bitkisel kapsül dolum makinası gibi ürün çeşitleri arayanlara yönelik bir kapsül dolum makinası önerisi sunacağız. Söz konusu ürünün özelliklerini de yazı içerisinde bulabilirsiniz. Sizler için faydalı bir yazı olmasını umar, iyi okumalar dileriz.

Kapsül Dolum Makinası Çeşitleri Nelerdir?

Üretimi yapılan kapsül dolum makinaları kendi içerisinde 2 gruba ayrılmaktadır. Bunlar manuel ve otomatik kapsül dolum makinalarıdır. Manuel olanlar minimum seviyede üretim ihtiyacı olan kişi ve işletmeler için uygunken; otomatik kapsül dolum makinaları geniş çapta üretim yapan tesislere yöneliktir.

Kapsül Dolum Makinası Hangi Sektörlerde Kullanılabilir?

Kapsül dolum makinaları birbirinden farklı üretimler yapan çok sayıda sektörde kullanılabilmektedir. Bitkisel gıda takviyeleri, sporculara yönelik geliştirilen ürünler, farklı ilaç grupları, hayvanlara yönelik üretilen ilaçlar kapsül dolum makinaları ile üretilebilmektedir. Benzeri sektörlerde her çeşit ekstrakt ve toz karışımların ihtiyaç duyulduğu üretim biçimleri bu kapsama alınabilir.

İlaç, Sıvı ve Bitkisel Kapsül Dolum Makinası Satın Alırken Dikkat Edilecekler

Bildiğiniz üzere piyasada farklı özelliklerde birçok kapsül dolum makinası çeşidi bulunmaktadır. Bununla birlikte bu makinalara ihtiyaç duyan her işletmenin, makinadan performans olarak beklentileri birbirinden farklılaşabilmektedir. Bu yüzden işletmenizin işini tam olarak karşılayacak ve sizin için fiyat-fayda dengesi açısından en verimli makinayı seçmelisiniz. Bir kapsül dolum makinası satın alırken dikkat edilmesi gereken belli başlı özellikleri sizler için sıraladık:

·         Hangi tür kapsül ürünlerin dolum işlemlerinde kullanılabileceği
·         Yarı otomatik, tam otomatik ya da manuel kapsül dolum makinalarından hangisinin işinize tam olarak yarayacağı
·         Dolum yapma seriliği
·         Kaç yıl garanti sunulduğu
·         Yedek parça ve servis açısından ulaşılabilir olup olmaması
·         Dakikada ortalama olarak kaç adet kapsül dolum işlemi gerçekleştirebildiği
·         Hijyenik çalışma ortamı standartlarına uygun olup olmadığı
·         İşletmenizin üretim hacmine uygun olup olmaması

Yarı Otomatik Kapsül Dolum Makinası Tavsiyesi

Kapsül dolum makinası satın almak isteyen ancak bu makinalar ile detaylı bilgi sahibi olmayan kişilere yönelik bilgiler sunduğumuz bölümün ardından ürün önerimize geçebiliriz. Geniş yetkinliğe sahip olan bu makina, otomatik kapsül dolum makinası kategorisine girmektedir. Birbirinden farklı ürünlerin dolum işlemlerinde kullanılabilecek olan bu makina, aşağıda özetlediğimiz makina çeşitlerini ve benzerlerini arayan işletmeciler için son derece uygun bir üründür:

·         Hap dolum makinası
·         İlaç kapsül dolum makinası
·         Sıvı kapsül dolum makinası
·         Bitkisel kapsül dolum makinası

Farklı sektörlere hitaben kullanılabilecek olan bu kapsül dolum makinasının belli başlı özelliklerini ise aşağıdaki gibi sıralayabiliriz:

·         Gıda takviyeleri, ekstrakt dolumu gibi özellikle dolumu zor olan kapsül çeşitlerinde son derece başarılı olarak çalışabilmektedir. Öyle ki, tam otomatik kapsül dolum makinalarının bile dolum işlemlerinde zorlandığı türde tozları kolaylıkla doldurur.
·         Yarı otomatik kapsül dolum makinası türündedir.
·         İnsan iş gücü ihtiyacını minimize eder. Nitekim kapsülün kalıba dizilmesi, tozun doldurulması, kapsüllerin bir araya getirilmesi gibi işlemleri düzenli olarak makinanın kendisi yapar.
·         Kontrol paneli üzerinden gerekli talimatları hızlı ve kolay bir şekilde verebilirsiniz. Örneğin, dolum yapılacak ürün gramajını yüksek hassasiyet ile bu ekran üzerinden sağlayabilirsiniz.
·         Güçlü filtrasyon sistemi ve sağlam gövde yapısı ile uzun dönem kullanım sağlar.
·         Yedek parça ve servis ulaşımı son derece kolaydır.
·         1 yıllık garanti süresi ile Renas Makina güvencesi altına alınmıştır.
·         Çok seri bir şekilde dolum işlemlerini gerçekleştirebilir. Üretim kapasitesi yüksek olan işletmelere bu açıdan da son derece uygun bir üründür.
·         Farklı kapsül ebatlarına entegre olacak şekilde çalıştırılabilmektedir. Bunun için gerekli kalıp setleri son derece ucuzdur. Ayrıca ürün ile birlikte bir kalıp seti ücretsiz olarak sizlere gönderilir.
·         Dolumlarda gramaj hatası gibi olumsuz durumlara sebebiyet vermez.
·         Bu kapsül dolum makinası işletmecilere son derece hijyenik çalışma ortamları sunar.



RYC-05 Yarı Otomatik Kapsül Dolum Makinası Fiyatı ve Diğer Özellikleri İçin Tıklayınız

Renas Makina olarak kapsül dolum makinası çeşitlerine yönelik hazırladığımız blog yazımızın sonuna geldik. Yukarıda sunduğumuz yarı otomatik kapsül dolum makinasını hızlı ve güvenilir bir şekilde Renas Makina’dan satın alabilirsiniz. Konu ile ilgili bir sorunuz olması halinde ise bizlere 90 216 470 83 74 numaralı hat üzerinden ulaşabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder